Maailman parasta
suomalaista jalkapalloa.

HALUAMME SINUT!

Futissuomi on uusi kotimainen jalkapalloaiheinen verkkomedia. Kärkemme on futissuomi.fi verkkolehti, jota tukee monimediaan keskittyvä tuotantomme ja aktiiviset sosiaalisen median kanavat. Haemme mukaan innokkaita tekijöitä, joilla on meidän tavoin intohimona kotimainen jalkapallo. Olet juuri sopiva omana itsenäsi ja kiinnostuksesi voi olla journalismi, valo- ja videokuvaus, podcast, grafiikka, data, juontaja, markkinointi, some tai joku mitä emme osanneet edes kuvitella tarvitsevamme. Pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään taitojasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi.

Aluksi toimintamme pääpaino on miesten jalkapallon pääsarjassa, mutta tarvitsemme myös muiden sarjojen taitajia joukkueeseemme. Raportoimme kotimaiselta jalkapallokentältä päivänpolttavat uutiset, kiinnostavimmat henkilökuvat, tarinat ilmiöiden takaa, lajikulttuurista, teknistaktisista nyansseista ja pienistä yksityiskohdista sekä tietysti kattavat otteluennakot ja raportit. Emme tee klikkiotsikoita, vaan meillä pääset tekemään oman näköistäsi mediaa kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa.

SINULLE

Futissuomi toimii eturivin paikkana seurata kotimaista jalkapalloa ja kehittää omia taitojasi sekä luoda arvokkaita kontakteja. Olemme sinun ponnahduslauta urallasi ja siksi olemme enemmän kuin ylpeitä saadessamme lähettää omat “juniorit” maailmalle isompiin mediakonserneihin. Meillä sinulla on myös lupa vain harrastaa ja uskomme, että jokaiselle intohimoiselle tekijälle löytyy oma roolinsa.

Ainutlaatuinen yhteisömme on tiivis ja autamme toisiamme menestymään. Vaikka olisitkin oman paikkakuntasi ainut tekijä, niin pääset silti osaksi iloista työryhmää ja muodostat aitoja ystävyyssuhteita muiden lajin tekijöiden kanssa. Tapaamme vuosittain myös yhteisillä koulutus ja virkistyspäivillä. Korvaamme työstä aiheutuneet matkakulut sekä autamme tarvikehankinnoissa. Kun toiminta alkaa tuottamaan, niin palkitsemme myös tekijämme tasapuolisesti.

Laita viestiä ja jutellaan lisää: info@futissuomi.fi

Kotimainen jalkapallo aiheuttaa riippuvuutta 😉

UUSIMMAT

Lahtelaistunut espoolainen

Joulukuussa 2019 FC Lahti jysäytti jonkin sortin uutispommin palkatessaan päävalmentajakseen vain 35-vuotiaan Ilir Zenelin. Espoossa jalkapallo-oppinsa ammentanut alasarjajyrä nähtiin suurena

LUE LISÄÄ
%d bloggaajaa tykkää tästä: