Maailman parasta
suomalaista jalkapalloa.

Missä olet Kansalliseen Liigaan erikoistunut toimittaja?

Futissuomi on uusi kotimainen jalkapalloaiheinen verkkomedia. Kärkemme on futissuomi.fi verkkolehti, jota tukee monimedia tuotantomme ja aktiiviset sosiaalisen median kanavat. Etsimme nyt tosi tarkoitukselle toimittajaa, jonka erikoisalaa on Kansallinen Liiga. Voit olla kokeneempi tai vasta uraasi käynnistävä tekijä, mutta tärkeintä on intohimo lajia kohtaa. Voit esimerkiksi toimittaa ennakoita ja raportteja KL-kierroksista.

SINULLE

Futissuomi toimii eturivin paikkana seurata kotimaista jalkapalloa ja kehittää omia taitojasi sekä luoda arvokkaita kontakteja. Olemme sinun ponnahduslauta urallasi ja siksi olemme enemmän kuin ylpeitä saadessamme lähettää omat “juniorit” maailmalle isompiin mediakonserneihin. Meillä sinulla on myös lupa vain harrastaa ja uskomme, että jokaiselle intohimoiselle tekijälle löytyy oma roolinsa.


Ainutlaatuinen yhteisömme on tiivis ja autamme toisiamme menestymään. Vaikka olisitkin oman paikkakuntasi ainut tekijä, niin pääset silti osaksi iloista työryhmää ja muodostat aitoja ystävyyssuhteita muiden lajin tekijöiden kanssa. Tapaamme vuosittain myös yhteisillä koulutus ja virkistyspäivillä. Korvaamme työstä aiheutuneet matkakulut sekä autamme tarvikehankinnoissa. Kun toiminta alkaa tuottamaan, niin palkitsemme myös tekijämme tasapuolisesti.

OTA YHTEYTTÄ!

info@futissuomi.fi

UUSIMMAT

Lahtelaistunut espoolainen

Joulukuussa 2019 FC Lahti jysäytti jonkin sortin uutispommin palkatessaan päävalmentajakseen vain 35-vuotiaan Ilir Zenelin. Espoossa jalkapallo-oppinsa ammentanut alasarjajyrä nähtiin suurena

LUE LISÄÄ
%d bloggaajaa tykkää tästä: