Maailman parasta
suomalaista jalkapalloa.

Kuva: Miska Savolainen
Ota riski – rakastu kotimaiseen futikseen

On suuri ilo ja kunnia saada toivottaa juuri Sinut tervetulleeksi uuden kotimaisen jalkapallon verkkolehden pariin. Jatkossa löydät näiltä sivuilta laadukkaasti toimitetut uutiset, kolumnit, artikkelit, otteluennakot ja -raportit sekä haastattelut ja henkilökuvat, jotka kaikki ylpeästi noudattavat hyvän lehtimiestavan eettisiä ohjeita. Kaikille julkaistaville artikkeleille on vastuutoimittaja ja päätoimittajamme, Mikko Seppälä, on moraalisessa vastuussa yleisölle median sisällöstä ja sen luotettavuudesta.

Olemme avoimia palautteelle ja oikaisemme mahdolliset virheemme. Futissuomi.fi -sivusto ei tule missään olosuhteissa kilpailemaan klikkiotsikoiden kanssa. Jokainen artikkeli on sivuston omaa tuotosta, vaikka niissä saatetaan lainata seurojen tai sarjojen tiedotteita. Verkkolehden lisäksi futissuomi.fi julkaisee monimediatuotantoa, joka tuottaa lisäarvoa niin ääneenkannattajille kuin satunnaisille seuraajille. Olemme mainosrahoitteinen palvelu, eli toimimme myös alustana kumppaneidemme markkinointiviestinnässä. Kaupallisuus on meille keino ylläpitää ja kehittää toimintaa. Yhtään uutista emme tee rahan takia, vaan rakkaudesta kotimaiseen jalkapalloon.

Kuten nokkelimmat lukijamme ovat saattaneet jo tässä kohtaa päätellä, tulee futissuomi.fi elämään vahvassa yhteystyössä futisforumin kanssa. Olen henkilökohtaisesti syvästi kiitollinen ”forkalle”, sillä sieltä tämä(kin) kaunis tarina on saanut alkunsa. Tammikuussa 2022 oli topic kotimaisen jalkapallomedian nykytilasta, jälleen kerran, noussut ylös. Tällä kertaa eri nimimerkit keskustelivat siitä, mitä kaikkea tämän meille rakkaan lajin ympärillä voisi ja ennen kaikkea pitäisi olla. Nimimerkki Monska, eli päätoimittajamme Mikko, oli kirjoittanut erinomaisen näkemyksen journalistisesta linjasta ja median rakenteesta. Otin Mikkoon yhteyttä ja loppu onkin historiaa. Hänen kirjoituksensa pohjalta sovimme toiminnalle yhteiset arvot ja aloimme rakentamaan uutta verkkolehteä. Lyhyen matkamme aikana mukaan toimintaan on löytynyt mukaan useita loistavia henkilöitä, jotka jokainen ovat omalla panoksellaan edesauttaneet tämän vision synnyttämistä. Iso kiitos myös Aleksi Rannikolle, joka on toiminut sivuston arkkitehtinä. Asenteemme on, että tämä sivusto ei ole koskaan valmis, joten jos koet samanlaista intohimoa kotimaista jalkapalloa kohtaa ja haluat päästä toteuttamaan itseäsi median parissa, niin ole rohkeasti yhteydessä. Uusia tekijöitä tarvitaan aina!

Maailman parasta kotimaista jalkapalloa – futissuomi.fi

Joni Hiltunen
Toimitusjohtaja

UUSIMMAT

Lahtelaistunut espoolainen

Joulukuussa 2019 FC Lahti jysäytti jonkin sortin uutispommin palkatessaan päävalmentajakseen vain 35-vuotiaan Ilir Zenelin. Espoossa jalkapallo-oppinsa ammentanut alasarjajyrä nähtiin suurena

LUE LISÄÄ
%d bloggaajaa tykkää tästä: