Maailman parasta
suomalaista jalkapalloa.

Päätoimittajalta

Tervetuloa mukaan matkallemme kotimaisen jalkapallon ytimeen.

Olen viettänyt pitkiä iltoja Aleksi Rannikon ja Joni Hiltusen kanssa kynsiä purren. Ideasta valmiiseen julkaisuun on kuljettu todella hankalia reittejä. Sopiessamme ensimmäisiä askeleitamme forumin yhteen luotavasta verkkomediasta ei mielessämme käynytkään domainin siirron hankaluus saksalaiselta palveluntarjoajalta sivustoamme varten. Se on varmasti aiheuttanut teissä lukijoissakin harmistusta, ja olen tästä äärimmäisen pahoillani.

Futissuomi on media meiltä kotimaista jalkapalloa hengittäviltä teille kotimaista jalkapalloa hengittäville seuraajillemme. Kuten Joni tuo julki omassa tekstissään kaipaamme koko ajan lisää tekijöitä, jotta voimme laajentua kattamaan koko kotimaisen jalkapallokentän. Prosessimme on vasta alussa. Olemme asettaneet viisivuotissuunnitelmaamme tavoitteeksi kattaa miesten ja naisten pääsarjat, ykköset ja kakkoset sekä tuoda alempia sarjoja parrasvaloihin. Se matka tulee olemaan pitkä. Uskon sen kuitenkin olevan mahtava kokemus niin tekijöille kuin kuluttajille.

Futissuomen mediakenttä tulee aina keskittymään aikaa kestäviin artikkeleihin, ilmiöihin, ja kierrosennakoista raportteihin. Samalla kasvatamme ympärillemme livestudioita, liveottelulähetyksiä ja podcastin. Pyrimme säännöllisyyteen, jotta te tiedätte aina ”otteluohjelmamme”. Emme tule julkaisemaan rumputulella lyhyitä artikkeleita, jotka perustuvat huhupuheisiin. Kaikki tekstimme tarkastetaan, ja annamme aina mahdollisuuden vastineeseen. Ne myös julkaistaan, kunhan vastineet ovat asiallisia.

Alasarjojen kohdalla tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia ottelulähetysten muodossa. Nämä kumppanuudet katsotaan aina tapauskohtaisesti, sillä toistaiseksi tuotantoryhmämme ei ole järin suuri. Ottelulähetykset tulevat Twitch-kanavaltamme ja ne ovat avoimia kaikille. Olemme valinneet alustaksi Twitchin sen osallistavuuden ja tietysti mahdollisen affiliate-toiminnon vuoksi. Haluamme tuottaa interaktiivista kanssakäymistä kuluttajiemme kanssa. Twitch on avoin myös kirjautumattomille katsojille, se löytyy älytelevisioista erillisenä applikaationa, tukee kaikkia verkkoselaimia ja toimii mobiililaitteissa.

Ensimmäinen ottelu on jo sovittu. Tulemme näyttämään tänään illalla Läntisen alueen Kolmosen avauskierroksen kamppailun Paimion Hakan ja FC Interin reservien välillä. Ottelu alkaa 19.00 ja se tulee suorana Twitch-kanavaltamme. Tervetuloa katsomaan ja osallistumaan keskusteluun.

Tulemme tekemään viikoittaista studiota, joissa valitaan aina kierroksen ottelu, puretaan statistiikkaa, ennakoimme tulevaa ja lyömme kasaan menneen kierroksen. Kierroksen ottelu ei tule aina olemaan kärkikamppailu, eikä meitä sido pääkaupunkiseutu. Pyrimme löytämään kamppailuja myös keskikastista ja putoamistaistosta. Studioiden asiantuntijana tulee toimimaan Petri Käenmäki. Podcastissa on mukana myös pitkän pätkän liigaa selostanut jalkapallon moniottelija. Jätetään hänen henkilöllisyytensä vielä salaisuudeksi.

Tänään sivusto saadaan vihdoin auki. Ensimmäiseksi artikkeliksi tuomme teille henkilökuvan Kuopion Palloseuran toimitusjohtajasta Jarmo Heiskasesta. Tästä eteenpäin sivustollamme julkaistaan lähes päivittäin vastaavan tyyppisiä artikkeleita monialaisesti koko jalkapallokentästä ja sen ympärillä toimivista henkilöistä. Kunhan toiminta saadaan kasvamaan, tulee mukaan myös kierrosennakot ja -raportit. Tulevia artikkeleja voin sen verran paljastaa, että sieltä löytyy Mattias GestraniusIlir Zeneli ja somekirjoittelun vastuut.

Toivottavasti viihdyt sivustollamme ja löydät täältä juuri sinua kiinnostavia juttuja.

UUSIMMAT

Lahtelaistunut espoolainen

Joulukuussa 2019 FC Lahti jysäytti jonkin sortin uutispommin palkatessaan päävalmentajakseen vain 35-vuotiaan Ilir Zenelin. Espoossa jalkapallo-oppinsa ammentanut alasarjajyrä nähtiin suurena

LUE LISÄÄ
%d bloggaajaa tykkää tästä: