Maailman parasta
suomalaista jalkapalloa.

PK-35 Aikuisten harrasteturnaus X futissuomi.fi

Futissuomi.fi on ylpeä nimikumppani pallokerho-35 järjestämässä aikuisten harrastejalkapalloturnauksessa, johon ovat tervetulleita kaikki kaveriporukat, harrastefutis- ja työpaikkajoukkueet. Turnaus pelataan lauantaina 28. toukokuuta Pihlajamäen MagneCit Areenalla.

Turnauksessa on neljä eri sarjaa, jotka ovat sekasarja sekä miesten ja naisten yleissarja. Tapahtumassa käytetään pelimuotoa 5v5 ja peliaikaa 1×25 minuuttia. Jokaiselle joukkueelle taataan päivän aikana vähintään neljä ottelua.

Turnaus tarjoaa mainion mahdollisuuden viettää liikunnallista kevätlauantaita MagneCit Areenan erinomaisissa olosuhteissa. Kentän kioski ja olutterassi ovat tietenkin avoinna. Turnauksen osallistumismaksu on 170€/joukkue.

PK-35 on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka turnaukset, leirit ja muut tapahtumat saavat vuodesta toiseen paljon positiivista palautetta. Aikuisten harrasteturnaus on taas yksi hyvä esimerkki vireän seuran monipuolisesta toiminnasta. Futissuomi.fi tuottaa turnauksesta somemateriaalia, joka julkaistaan suorana futissuomen kanavissa. Tuomme mukanamme niin sanotusti ison maailman meiningin, sillä pelaajat mm. pääsevät antamaan kentänlaita haastatteluita.

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen: pk35harrasteturnaus.torneopal.fi

UUSIMMAT

Lahtelaistunut espoolainen

Joulukuussa 2019 FC Lahti jysäytti jonkin sortin uutispommin palkatessaan päävalmentajakseen vain 35-vuotiaan Ilir Zenelin. Espoossa jalkapallo-oppinsa ammentanut alasarjajyrä nähtiin suurena

LUE LISÄÄ
%d bloggaajaa tykkää tästä: